Gwen van Poorten Banner 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Gwen van Poorten opnieuw gelukkig in de liefde: ‘Ik ben echt mega verliefd’

Gwen is uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland, maar dat is niet de enige reden waarom zij straalt. Gwen vertelt over haar liefdesleven...

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten is een Nederlands presentatrice die voornamelijk bekend is geworden door haar werk bij BNNVARA. Zij groeide op in Uden en is op achttien jarige leeftijd verhuisd naar Den haag. Hier deed ze onder andere modellenwerk en andere opdrachten voor verschillende bekende bedrijven. Momenteel woont zij in Amsterdam en heeft zij een podcast met goede vriendin Geraldine Kemper.

Mooiste vrouw van Nederland

Gwen is deze week door FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. De presentatrice vond het heel spannend om deze fotoshoot te doen en om met weinig tot geen kleren te poseren, maar zij is trots op zichzelf en het feit dat zij dit toch heeft gedaan.

Smoorverliefd

Naast het feit dat zij de mooiste vrouw van Nederland is, straalt Gwen om nóg een reden. Zij is namelijk weer opnieuw gelukkig in de liefde. Eind vorig jaar verbrak Gwen haar relatie en haar verloving en zij ging daarna door een heftige periode. Nu vertelt zij met een grote glimlach op haar gezicht aan RTL Boulevard: ‘Ik ben super verliefd. En daar ga ik verder niks over zeggen. Ja, maar het staat wel in m’n boek. Ik ga het even hierbij laten. Dit is al heel veel nieuws, maar ik ben echt mega verliefd.’ Wat fijn dat zij weer gelukkig is in de liefde. Dit is haar zo gegund.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Gwen van Poorten

Lees alle artikelen over Gwen van Poorten