100%NL Magazine Hans Kazan

Hans Kazan neemt heftig en drastisch besluit “Andere fase”

Hans zit in een andere fase in zijn leven en besluit iets groots af te sluiten..

Hans Kazàn

Hans Kazàn is bekend als Nederlands goochelaar en televisiepresentator. Hij is al jaren samen met zijn partner, Wendy. De vrouw met wie hij getrouwd is en waar hij vijf kinderen mee kreeg. Hun eerste dochter, Maaike overleed op 3-jarige leeftijd. Een aantal jaren geleden werd bekend dat hun tweede dochter aan een zeldzame ziekte lijdt, waarvan zij niet zal genezen. Vorig jaar belandde Hans zelf in het ziekenhuis. Hij hield zijn eten niet meer binnen, was zwak en viel veel kilo’s af. Een hoop Ellende in de familie, maar zij proberen altijd met een lach op het gezicht vooruit te kijken. 

Andere fase

Hans Kazan zet een punt achter zijn goochel carrière. Zo laat hij weten aan Story dat hij geen theatervoorstellingen meer gaat doen. “Ik ga geen theatervoorstellingen meer geven. In de afgelopen jaren heb ik vrijwel elk theater in Nederland vanbinnen gezien. Dat waren prachtige tijden. Maar ik zit nu in een andere fase van mijn leven. Ik ga niet meer een seizoen lang langs theaters reizen”.

Vallen en opstaan

Hans gaat niet volledig stoppen met werken. “Ik ben niet een type dat de hele dag thuis kan zitten, ook al heb ik de liefste vrouw van de hele wereld. Werken, zolang je gezondheid dat natuurlijk toelaat, maakt het leven extra leuk.” Hans wordt steeds meer gevraagd om lezingen over vallen en opstaan te geven bij bedrijven. “Ik heb best veel meegemaakt, fysieke en mentale tegenslagen gehad. En altijd krabbel ik weer op.”

Bron: Story, Shownieuws. Beeld: Hans Kazan.