100%NL Magazine Hans Kazan
Zie ook:
Delen

Hans Kazàn gaat een spannende tijd tegemoet

Voor goochelaar Hans Kazàn komen er spannende maanden aan. Hij wordt niet alleen zeventig jaar, hij zit ook vijftig jaar in het vak. Dat moet gevierd worden.

Hans Kazàn

Hans Kazàn is bekend als Nederlands goochelaar en televisiepresentator. Hij is al jaren samen met zijn partner, Wendy. De vrouw met wie hij getrouwd is en waar hij vijf kinderen mee kreeg. Hun eerste dochter, Maaike overleed op 3-jarige leeftijd. Een aantal jaren geleden werd bekend dat hun tweede dochter aan een zeldzame ziekte lijdt, waarvan zij niet zal genezen. Vorig jaar belandde Hans zelf in het ziekenhuis. Hij hield zijn eten niet meer binnen, was zwak en viel veel kilo’s af. Een hoop Ellende in de familie, maar zij proberen altijd met een lach op het gezicht vooruit te kijken. 

Mijlpalen

Aangezien Hans en zijn familie veel te verduren hebben gehad, is het voor de goochelaar extra belangrijk om mooie en bijzondere momenten te vieren met de mensen die hij lief heeft. Aankomende maanden worden daarom spannend en leuk voor Hans, want hij wordt in maart zeventig jaar oud én zit vijftig jaar in het vak. Het feest wordt daarom dubbel zo groot en deze grote mijlpalen worden volgens Hans zelf heel uitbundig gevierd. ‘Vieren dat ik een gezegend mens ben. Zeker nu ik de kwetsbaarheid van het leven onder ogen heb gezien’, vertelt hij aan De Telegraaf. ‘Het is toch fantastisch dat ik dit jaar bij die twee mijlpalen mag stilstaan? Vooral omdat ik natuurlijk veel te kampen heb gehad met gezondheidsproblemen, die me de afgelopen jaren behoorlijk op de proef hebben gesteld’. Daar heeft hij volgens ons helemaal gelijk in.

Pensioen

Het grote feest wordt zeer waarschijnlijk eind maart gevierd. Rond deze tijd zal zijn biografie ook verschijnen. Hoewel Hans weer een jaartje ouder wordt en veel mensen in die leeftijdscategorie al met pensioen zijn, denkt Hans er nog niet aan om te stoppen. ‘Integendeel, ik vind het nog steeds leuk om bijvoorbeeld lezingen te houden – waarbij ik af en toe ook nog een konijn uit de hoge hoed tover. Ik ga echt niet met een glas wijn en een strooien hoed onder een palmboom zitten mijmeren, terwijl ik me nog vitaal voel. En zolang mijn gezondheid het toelaat, blijf ik in Nederland werken’, laat hij weten. Wat geweldig om te horen dat Hans nog zo fit en positief in het leven staat. Hij heeft nog geen genoeg van zijn werk, maar wij nog niet van hem. Proost op nog een mooie toekomst, Hans!

Bron en Beeld: Telegraaf.

Delen

Meer over Hans Kazan

HEFTIG: Vlucht Hans Kazàn maakt noodlanding
HEFTIG: Vlucht Hans Kazàn maakt noodlanding
Hans Kazan neemt heftig en drastisch besluit
Hans Kazan neemt heftig en drastisch besluit “Andere fase”
Lees alle artikelen over Hans Kazan