100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

Hartoperatie voor dochtertje Nienke Plas: ‘Vol met angst en hoop’

Vandaag laat Nienke Plas weten dat haar dochtertje Harley een hartoperatie heeft moeten ondergaan.

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: maar het is iedere keer weer smullen.

Al een aantal jaar is Nienke samen met haar partner Resley Samen zijn zij de ouders van drie kinderen: Frenky-Dean en Novi-Jaxx, en sinds een paar maanden is daar ook een kleine meid bijgekomen. Harley Emani Nya is haar naam

Hartoperatie

Vandaag deelt Nienke Plas een heftig bericht met haar volgers. Haar dochtertje Harley heeft onverwachts een hartoperatie moeten ondergaan. Een hele schok voor het gezin. ‘Onze kleine meid kreeg het even zwaar voor de kiezen. Het leek of we waren beland in een hele slechte film. De afgelopen 24 uur waren vol met angst en hoop tegelijk’, laat Nienke weten via Instagram.

Gelukkig is de hartoperatie van haar kleine meid goed gegaan. ‘Met een spoedoperatie vannacht aan jouw hart ben je voor nu stabiel en we overladen je met kusjes en flauwe grappen (van je vader dan, want je mama is er best goed in). We hebben nog een weg te gaan maar we zijn zo dankbaar dat we op die weg mogen rijden, samen in de juiste versnelling richting een goed herstel. Voor nu is onze focus op kleine Harley.’

Wij wensen Nienke en haar gezin heel veel sterkte en beterschap toe de aankomende tijd. Ze zal dan ook voorlopig niet haar theatershow spelen.

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

Volgers raken niet uitgepraat over foto's van Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley
Volgers raken niet uitgepraat over foto’s van Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley
Nienke Plas deelt vertederende foto van haar kleintjes 'Beste maatjes'
Nienke Plas deelt vertederende foto van haar kleintjes ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Nienke Plas