100%NL Magazine nieuw seizoen Heel Holland Bakt
Zie ook:
Delen

VIDEO: Een kijkje achter de schermen bij Heel Holland Bakt

Al jarenlang worden de afleveringen van Heel Holland Bakt door miljoenen mensen bekeken en de locatie ziet er altijd mooi en zonnig uit. Benieuwd waar de afleveringen opgenomen worden? Wij delen een video.

Heel Holland Bakt

Het programma waar iedereen op zondagavond voor thuisblijft: Heel Holland Bakt. Wekenlang strijden kandidaten om de beste bakker van Nederland te worden. Iedere week krijgen de kandidaten nieuwe en moeilijke opdrachten en iedere week wordt er een meesterbakker uitgeroepen, maar er wordt ook wekelijks afscheid genomen van een kandidaat. Het programma wordt al jarenlang gepresenteerd door André van Duin en de tweekoppige jury bestaat uit banketbakker Robèrt van Beckhoven en culinair publicist Janny van der Heijden.

Prachtige locatie

Het programma is natuurlijk geweldig om het hele concept, de presentator en juryleden en opdrachten, maar ook om de prachtige locatie waar het programma al jaren wordt opgenomen. Dit is in een kasteelachtig landhuis en landgoed bij Maarsbergen. Omroep Max heeft eens een video gedeeld waarop André van Duin alle tv-kijkers meeneemt achter de schermen bij Heel Holland Bakt.

Je ziet in deze video het immens grote landgoed waar de opnames plaatsvinden, maar ook de tent waarin alle bakkers wekelijks staan, het jury-tentje waarin Janny en Robèrt wekelijks zitten en André rijdt in zijn golfkarretje langs collega’s die live aan het opnemen zijn. Geweldig om eens te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Wij wisten niet dat het er allemaal zo uitzag en dat het zó groot was.

Bron en Beeld: YouTube OmroepMax en Heel Holland Bakt

Delen