100%NL Magazine Nikkie de Jager
Delen

HEFTIG: Nikkie de Jager bedrogen tijdens persreis

Alhoewel Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials nu heel erg gelukkig is, is dat in het verleden toch anders geweest..

Nikkie de Jager

NikkieTutorials, die in het echt Nikkie de Jager-Drossaers heet, is dé make-up goeroe van de héle wereld! Ja je leest het goed, Nikkie is wereldwijd bekend en wij zijn maar wat trots dat zij uit Nederland komt! Op Instagram heeft Nikkie maar liefst 17,1 miljoen volgers en ook op YouTube is ze razend populair met ruim 14 miljoen abonnees.

Het jaar 2022 gaat waarschijnlijk bij Nikkie de boeken in als het mooiste jaar van haar leven, met natuurlijk haar droom die uit kwam: een sprookjeshuwelijk met de liefde van haar leven Dylan. Tijdens haar grote dag straalde Nikkie van oor tot oor, ze droeg een waanzinnige trouwjurk, droeg de mooiste juwelen én haar make-up zat perfect! (Hoe kan het ook anders).

Bedrogen

Alhoewel Nikkie nu heel erg gelukkigs is met haar Dylan, is dat in het verleden wel anders geweest. Dat vertelt de YouTube-ster in een speciale video om te vieren dat ze alweer vijftien jaar onderdeel is van de community. Nikkie beantwoordt in de video een reeks vragen gesteld door haar fans. Zo vertelt ze veel over haar geweldige persreizen. Ook deelt ze een verhaal over minder leuke herinneringen aan een trip waarop ze haar ex meeneemt. “Ik betrapte hem met een andere influencer… in de badkamer”, biecht ze op aan haar kijkers en haar man Dylan, die haar buiten beeld alle vragen stelt. “Ik denk niet dat ik dit ooit verteld heb, ook niet aan jou.”

Over wie Nikkie het heeft, dat vertelt ze niet. Wel geeft ze aan dat dat het moment is dat het over is en enkele weken later gaan ze dan ook uit elkaar. Je ziet de hele video hieronder.

 

Bron en Beeld: YouTube NikkieTutorials. Headerbeeld: Instagram Nikkie Tutorials

Delen

Meer over Nikkie de Jager

Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Emotionele Nikkie de Jager:
Emotionele Nikkie de Jager: “De operatie is goed gegaan”
Lees alle artikelen over Nikkie de Jager