100%NL Magazine Wolter Kroes
Zie ook:
Delen

HEFTIG: Wolter Kroes betrokken bij auto-ongeluk ‘rot geschrokken’

Zanger Wolter Kroes is dinsdag betrokken geraakt bij een auto-ongeluk: "Lieve allemaal, Helaas is 2024 vervelend begonnen."

Wolter Kroes

Hij is te herkennen aan zijn altijd vrolijke pretoogjes en gezellige muziek: Wolter Kroes! De ‘Viva Hollandia’ zanger had uit een eerdere relatie al twee kinderen, maar die relatie hield helaas geen stand. Jaren later kwam Wolter zijn liefde, Tessa tegen. Zij had ook al twee kinderen. Samen kreeg het stel uiteindelijk nog een zoontje, Tom en daarmee komt de teller op 5. Wolter kan zijn geluk niet op met zoveel kinderen om hem heen.

Heftig auto-ongeluk

Zanger Wolter Kroes is dinsdag betrokken geraakt bij een auto-ongeluk bij Wormerveer. Zowel de auto van de zanger als die van de persoon waarmee hij in botsing kwam, raakte flink beschadigd. Wolter deelt wat beelden op zijn Instagram. Daarbij schrijft hij: “Lieve allemaal, Helaas is 2024 vervelend begonnen. Vanmiddag heb ik in het slechte weer een ongeluk met mijn auto gehad. Het was een flinke aanrijding met een andere auto. Gelukkig hebben alleen de auto’s schade en is er verder geen persoonlijk letsel. Natuurlijk ben ik mij rot geschrokken en was ik opgelucht dat de andere personen lichamelijk ook niets mankeerde.” Je ziet de beelden hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Wolter Kroes

Delen

Meer over Wolter kroes

Wolter over grote zorgen na heftig ongeluk: 'Ik ben mij helemaal doodgeschrokken'
Wolter over grote zorgen na heftig ongeluk: ‘Ik ben mij helemaal doodgeschrokken’
Binnenkijken in de woning van Wolter Kroes
Binnenkijken in de woning van Wolter Kroes
Lees alle artikelen over Wolter kroes