100%NL Magazine Romy Monteiro crash
Zie ook:
Delen

Heftige crash Romy Monteiro op circuit Zandvoort

Afgelopen zondag crashte Romy Monteiro tijdens een race op het circuit in Zandvoort.

Romy deed mee aan de Ladies GT Race. Op het circuit in Zandvoort werden de Jumbo Racedagen gehouden.

Tijdens de race raakte Romy van de racebaan en knalde ze met hoge snelheid tegen de muur en belandde uiteindelijk op de kop. Romy is gelukkig met de schrik vrij gekomen maar moest voor voorzorg met de ambulance worden afgevoerd.

Op haar Instagram laat Romy haar fans weten dat het gelukkig goed met haar gaat. ‘Lieve allemaal!  Het gaat goed, ik ben niet ernstig gewond ookal zou je dat wel denken na de crash beelden online… Met 120km in een muur crashen en een paar x over de kop, het is niet niks. Maarrr ik ben er goed vanaf gekomen met wat kneuzingen en blauwe plekken! (Thnx engeltjes boven)
Het was een heftige crash maar ook een heftige race! Eigenlijk een hele toffe race, tot de crash  Even schrikken, maar het race avontuur vond ik geweldig! Dank voor jullie lieve bezorgde berichtjes! Maar vooral een hulde aan alle Hulpverleners ter plekke! Die mij uit de auto sneden en tackelde terwijl ze lieve dingen zeiden om me gerust te stellen, het medisch personeel die me hebben verzorgd én m’n hand vast bleven houden, de politie escort naar het ziekenhuis vanwege de files. Iedereen zó lief, bezorgd en professioneel. Dank!!! Nu ga ik herstellen op de bank! En me lekker in de watten laten leggen door liefje (en een beetje extra aanstellen) #crashophetcircuit #ookweermeegemaakt #jumbogtrace’

Bekijk hieronder de (heftige) beelden:

 

Beeld en Bron: Instagram Romy Monteiro

Delen

Meer over Romy Monteiro

Grote nachtmerrie voor Antje en Romy Monteiro: 'Vreselijke ervaring'
Grote nachtmerrie voor Antje en Romy Monteiro: ‘Vreselijke ervaring’
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Lees alle artikelen over Romy Monteiro