100%NL Magazine Heleen van Royen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zoveel lijken Heleen van Royen en haar dochter Olivia op elkaar!

Heleen van Royen geniet van een heerlijke vakantie met haar dochter Olivia! Het tweetal bevindt zich in het prachtige Portugal en zijn duidelijk optimaal aan het genieten. Wat ons en veel volgers opvalt, is dat moeder en dochter zo ontzettend veel op elkaar lijken!

Trots

“Het zal je dochter maar zijn… O, wacht even: het ís mijn dochter. Zo trots op haar, ze moedert over drie jongens, werkt als bankier en neemt ook de tijd om even met haar mams naar Carvoeiro te gaan”, schrijft Heleen bij een foto van haar dochter Olivia.

Zusjes

“Jullie lijken wel zusjes”, “ik zie dubbel” en “Ze lijkt op jou!” is een greep uit de reacties die Heleen krijgt op de foto’s met haar dochter. En ze hebben gelijk: wat lijken Heleen en Oliva op elkaar!

Oma Heleen

Olivia werd vorig jaar voor het eerst moeder van een haar eerste kindje, Spencer. Dat maakte van Heleen een oma! Ze is apetrots op haar dochter en dat deelt ze dan ook graag met haar volgers. Hoe ze alle ballen hooghoudt is een raadsel!

Lingeriefoto

Oma of niet, Heleen deelde vorige week nog een heel gewaagd kiekje met haar volgers. Op Instagram deelde ze een foto van zichzelf in een nieuw lingeriesetje. En dat viel in de smaak bij haar volgers! Op 56-jarige leeftijd is Heleen nog een prachtige vrouw!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: 'Het is héél moeilijk om te zien'
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: ‘Het is héél moeilijk om te zien’
Lees alle artikelen over Heleen van Royen