OEH LA LA: Heleen van Royen showt volgers haar nieuwe lingeriesetje
Zie ook:
Delen

OEH LA LA: Heleen van Royen showt volgers haar nieuwe lingeriesetje

Heleen van Royen mag dan wel moeder én grootmoeder zijn, dat betekent niet dat ze er niet sexy uit mag zien voor haar vriend! En dat deelt ze ook graag met haar volgers op Instagram.

Nieuwe lingeriesetje

“Gisteren een nieuw lingeriesetje gekocht. Want behalve een zeer trotse moeder en grootmoeder ben ik ook vrouw en geliefde. Ik ben blij dat ik zoveel rollen mag vervullen in dit leven. En besef heel goed hoezeer ik bof met mijn gezonde lijf”, schrijft Heleen bij de foto van zichzelf in een groen lingeriesetje. Ze ziet er geweldig uit!

Fishnet Friday

Voor Heleen is het vandaag dus Fishnet Friday in plaats van vrijdag de 13e. Ook haar volgers zijn enthousiast! “Spannen zo bij de koffie”, schrijft een volger. Anderen vinden dat Heleen er geweldig uitziet. En dat op 56-jarige leeftijd. 😉

Modern family

Heleen is moeder van twee kinderen: Sam (24) en Olivia (28). Haar dochter Olivia kreeg vorig jaar haar eerste kindje, Spencer. Heleen werd voor het eerst oma, en dat op 55-jarige leeftijd! De schrijfster heeft een relatie met de 34-jarige Bart en woont met hem samen. Een moderne familie waar Heleen supertrots op is.

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: 'Het is héél moeilijk om te zien'
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: ‘Het is héél moeilijk om te zien’
Lees alle artikelen over Heleen van Royen