Heleen van Royen trots op haar grote ‘moderne’ familie
Zie ook:
Delen

Heleen van Royen trots op haar grote ‘moderne’ familie

Heleen van Royen is trotse moeder van een dochter en een zoon en deelt dan ook vaak leuke en spontane kiekjes met haar kinderen. Dit weekend postte zij een prachtige foto van de hele familie. 3 generaties van Royen, eentje om in te lijsten!

“Modern family”

Als er iemand trots op haar familie is dan is het Heleen van Royen wel. Ze schrijft bij de familiefoto van dit weekend: “So happy and proud to be a member of this modern family”.

Moeder-dochter work out

Heleen heeft een prachtige dochter, waarmee zij veel tijd doorbrengt. Net voor Moederdag deelde zij een leuk filmpje samen op Instagram. Heleen en haar dochter Olivia sporten vaak samen, zij doen wekelijks een bootcamp. Op dit filmpje zijn zij ook weer fanatiek bezig op de trampoline, hoe leuk! Bijna een jaar geleden werd Heleen oma, toen dochter Olivia Helena zelf moeder werd van een prachtige zoon, genaamd Spencer.

Zoon Sam van Royen

Sam blijft ook niet onopgemerkt op de Instagram van Heleen van Royen, ze delen hele leuke foto’s samen. Sam treedt in de voetsporen van zijn vader, schrijft Heleen bij een Facebookbericht. Sam zit namelijk ook in de media en televisie wereld, net als zijn vader Ton van Royen. Sam is trotse oom van Spencer, het zoontje van zijn zus Oliva. Hij brengt veel tijd door met zijn kleine neefje.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: 'Het is héél moeilijk om te zien'
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: ‘Het is héél moeilijk om te zien’
Lees alle artikelen over Heleen van Royen