100%NL Magazine Heleen van Royen
Zie ook:
Delen

Jarige Heleen van Royen: ‘Trots om kostwinner te zijn geweest voor mijn gezin’

Hieperdepiep! Heleen van Royen is vandaag jarig. Op Instagram staat ze stil bij de redenen waarvoor ze blij en dankbaar voor is.

Hoera voor Heleen van Royen. De schrijfster is vandaag jarig en mag 57 kaarsjes uitblazen. Op Instagram staat ze even stil bij dit bijzondere moment en schrijft ze de redenen waarom ze zo trots, blij en gelukkig is.

Trots

Zo is Heleen trots op de dingen die ze gemaakt heeft, zoals boeken, een film en een tentoonstelling. Ook schrijft Heleen: ‘trots altijd mijn eigen geld te hebben verdiend en kostwinner te zijn geweest voor mijn gezin.’

Dankbaar

Maar wat haar verreweg het meest blij en gelukkig maakt zijn de mensen om haar heen: ‘grote liefde Bart, kinderen Olivia en Sam, hun vader Ton, kleinkinderen Spencer en West, Nathalie en haar Noah, de zoon van Ton, schoonzoon Pieter, bonuskleinkinderen Dominic en Logan, hun moeder Melissa en haar Aron en zoontje Sawyer, mijn schoonfamilie, mijn lieve vriendinnen en vrienden en wie weet wie er allemaal nog bijkomen…’ schrijft Heleen.

Wereldvrede

Bovendien is ze heel blij dat ze gezond van lijf en leden is én dat ze in een vrij land woont.
Eigenlijk heeft Heleen nog maar één wens en dat is wereldvrede. ‘Kan iemand dat even regelen?’ eindigt Heleen haar verhaal.

Van harte gefeliciteerd Heleen!

Oma

Uit een eerdere relatie met Ton van Royen heeft Heleen twee kinderen: dochter Olivia en zoon Sam van Royen. Heleen is niet alleen moeder van, maar heeft sinds juli 2020 nóg een titel: die van oma! Haar dochter Olivia is trotse moeder van een te schattig jongetje genaamd Spencer.

Oma Heleen is stapelgek op de kleine Spencer en ze kan haar geluk niet op, want er is onlangs nog een kleinzoon bijgekomen!

Kleinzoon

Op Instagram maakte Heleen het blije nieuws bekend met een prachtige foto. Het jongetje heet West Valentijn. Bij de foto schreef een trotse Heleen destijds: “Het broertje van Spencer is geboren! Hij heet WEST VALENTIJN. Moeder en kind maken het goed”.

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

TROTS: Zoon van Heleen van Royen zet grote stap in carrière
TROTS: Zoon van Heleen van Royen zet grote stap in carrière
OH LA LA: Heleen van Royen poseert met ontbloot bovenlijf en zonder broek
OH LA LA: Heleen van Royen poseert met ontbloot bovenlijf en zonder broek
Lees alle artikelen over Heleen van Royen