100%NL Magazine Heleen van Royen
Zie ook:
Delen

Heleen van Royen viert mijlpaal met spraakmakende krantenkoppen: ‘Toyboy’

Heleen en Bart zijn alweer 10 jaar gelukkig samen. Zij staat stil bij de beginfase van hun relatie, waarin Bart niet bij zijn naam werd genoemd...

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van Heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen met Bart Meeldijk deed destijds veel stof opwaaien. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

10 jaar samen

Wat veel mensen in het begin van hun relatie niet hadden verwacht, is dat Heleen en Bart 10 jaar samen zouden blijven. Het stel heeft vandaag bewezen dat het wel degelijk het geval is, want zij zijn al 10 jaar onwijs gelukkig met elkaar. Heleen viert deze mijlpaal met een prachtige foto, maar ook met een Instagramstory vol krantenkoppen. Bart werd destijds namelijk niet veel bij zijn naam genoemd. ‘Het duurde best lang voordat Bart geen toyboy meer werd genoemd. We zijn vandaag 10 jaar samen. Eat that!’, schrijft Heleen in haar story. Onder de foto schrijft zij: ‘Tien jaar samen. Tien jaar rock&roll. Tien jaar lol. Veel liefde. Veel kleinkinderen. Veel geluk. Hou van jou, Bart Meeldijk.’ Mooi om de sterke band en de liefde tussen het stel te zien. Leeftijd is maar een getal..

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Lees alle artikelen over Heleen van Royen