100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

Geweldig babynieuws voor Heleen van Royen!

Heleen is helemaal in de wolken, want haar dochter is opnieuw zwanger en dat betekent dat Heleen voor de derde keer oma wordt!

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen deed destijds veel stof opwaaien. Inmiddels is Heleen alweer 8 jaar samen met haar grote liefde: drummer Bart Meeldijk. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

Babynieuws

Heleen van Royen is alweer een tijdje oma van twee jongens. Op Instagram deelt Heleen vandaag het heuglijke nieuws dat daar nog een kleintje bij zal komen, maar dat het deze keer een meisje zal worden. ‘Babynieuws! Onze Olivia is in blijde verwachting van haar derde kindje. Het is een meisje. Samen met Pieter heeft Olivia twee zonen, hij had er al twee dus het evenwicht in dit mannengezin wordt enigszins hersteld. We verheugen ons enorm op de komst van het dametje. Vrijdag oppasdag gaat een drukke bedoening worden met drie kinderen onder de drie’, schrijft zij. Heleen liet eerder weten haar werkzaamheden op een lager pitje te hebben gezet, omdat zij het druk heeft met oppassen. Wat een geweldig nieuws dat Heleen voor de derde keer oma zal worden!

https://www.instagram.com/p/CmqpNeIDG0o/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Lees alle artikelen over Heleen van Royen