100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

Heleen van Royen bezorgt volgers rode oortjes met pikante foto

Heleen is samen met haar partner aan het genieten van een heerlijke vakantie in het mooie Griekenland. Met de foto die zij in haar story deelt, verbluft zij haar volgers zeker.

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen deed destijds veel stof opwaaien. Inmiddels is Heleen alweer 8 jaar samen met haar grote liefde: drummer Bart Meeldijk. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

Vakantie

De afgelopen dagen deelde Heleen al wat kiekjes vanuit het buitenland. Samen met haar partner is zij er even tussenuit gegaan en geniet zij momenteel op het mooie Kreta. Op Instagram plaatste Heleen al wat kiekjes in de Griekse zon en wat filmpjes van het uitzicht, maar nu plaatst zij een foto in haar Instagramstory, waar menig volger rode oortjes van krijgt. Dit soort sexy foto’s plaatst Heleen overigens vaker. De schrijfster poseert dit keer op het bed aan het zwembad. Het rode bikini broekje heeft zij nog aan, maar het topje ontbreekt. Wel houdt zij haar handen op de plek waar haar topje hoort te zitten. Naast al haar volgers, zullen de toeristen in Griekenland haar niet zo aan het zwembad zien liggen. Heleen en Bart hebben namelijk een klein privé zwembad voor hun hotelkamer. Aan de pikante foto te zien is het stel optimaal aan het genieten, want Heleen straalt enorm. Wat een geluk!

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen

Delen

Meer over Heleen van Royen

TROTS: Zoon van Heleen van Royen zet grote stap in carrière
TROTS: Zoon van Heleen van Royen zet grote stap in carrière
OH LA LA: Heleen van Royen poseert met ontbloot bovenlijf en zonder broek
OH LA LA: Heleen van Royen poseert met ontbloot bovenlijf en zonder broek
Lees alle artikelen over Heleen van Royen