100%NL Magazine Danerolles
Delen

Hunker jij naar een hereniging met een geliefde? Geef je dan nu op!

Danerolles is voor een nieuwe TV-serie op zoek naar mensen die de verbinding een beetje zijn verloren en die graag weer willen herstellen. Hunker jij naar een hereniging met een vriend, vriendin, broer, zus, kennis of geliefde? Geef je dan nu snel op voor de nieuwe TV-serie 'Verbinding Verbroken'.

Hereniging

De tijd waarin we leven vraagt veel van ons. We hebben een druk bestaan en moeten altijd van alles. Vlammen op je werk, een gezin draaiende houden, je hobby’s uitoefenen en als het nog even kan vrijwilligerswerk. De druk is hoog. Het is daarom niet gek dat sommige relaties verwateren.

Aan wie denk je nu? Een verwaterde vriendschap? Een jeugdliefde? Je oud-collega die je liever wat vaker had gezien? Je zus en haar gezin die je gewoonweg te weinig ziet? Je oma die een uurtje verderop woont?

Verbinding Verbroken

‘Verbinding Verbroken’, zo heet de nieuwe TV-serie van Danerolles. Een mooie, hartverwarmende TV-serie die mensen weer bij elkaar brengt. In iedere aflevering zien we het verhaal van twee of meerdere mensen die weer herenigd worden. Deze mensen zijn om welke reden dan ook een tijdje de verbinding kwijt geweest. Hoe mooi is het dan om juist na zo’n tijd, de banden weer aan te halen. Een prachtig initiatief.

Geef je op!

Ben jij of zijn jullie de verbinding met iemand een beetje kwijtgeraakt, en zou je die graag willen herstellen? Geef je dan op! Alle verhalen zijn welkom.

Vertel Danerolles je verhaal en wie weet zorgen zij er dan binnenkort wel voor dat jullie herenigd worden. Onder het genot van een superfijn ontbijtje of heerlijke lunch natuurlijk!

IK GEEF ME OP

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Danerolles

Delen