100%NL Magazine het perfecte plaatje
Zie ook:
Delen

Kijkers Het Perfecte Plaatje blijven achter met vraagtekens na vertrek favoriete deelnemer

Met nog maar vijf BN’ers in de race was het gister weer een spannende aflevering van Het Perfecte Plaatje. Toch was er een hoop onbegrip over degene die gister naar huis moest.

Soy Kroon moest helaas het programma verlaten. Hoewel hij met zijn prachtige foto van een motor de eerste opdracht won, eindigde hij bij de tweede opdracht als laatste en moest hij het veld ruimen. Over zijn foto van Jan Kooijman zei de jury “Het is een beeld dat je grijpt als je langs te schappen loopt, maar tegelijkertijd ook een beeld dat ik eerder heb gezien.”

Bert kroop door het oog van de naald en scoorde 0.2 punten meer dan Soy. Veel kijkers waren teleurgesteld dat Soy naar huis moest en uitten dit onbegrip op Twitter. Zo schreef iemand “Ik ben het hier zo niet mee eens” en een ander zegt weer “Kan die Soy niet een soort wildcard krijgen?!! Kom op zeg hij was toch zeker wel beter deze keer!”

Wat ons ook opvalt, is dat veel mensen nu hopen dat Stefano Keizers het programma wint. “Verrassende afvaller. Gelukkig zit Stefano er nog in” Een andere fan zegt “Hier kids sip! Daar gaat hun favoriete topfotograaf Soy Kroon. Nu hopen dat Stefano Keizers wint. Maar eerst ff flink uithuilen”

Wie moet er volgens jullie met de winst vandoor gaan?

Delen