100%NL Magazine Chateau Meiland
Zie ook:
Delen

KA-CHING! Hier verdienen de Meilandjes naast tv hun geld mee

De Meilandjes zijn al jaren op televisie te volgen, maar dat is niet het enige waar zij hun geld mee verdienen. Wij sommen even wat verdiensten op...

Familie Meiland

Het is misschien wel de bekendste familie van Nederland en zij zijn al jaren te volgen op de Nederlandse televisie: de familie Meiland. Erica, Martien, Maxime en Montana maakten in 2006 hun televisiedebuut, toen zij meededen aan het programma ‘Ik Vertrek’.  Zij verbouwden destijds een chateau in Frankrijk, maar bij dat ene chateau is het niet gebleven. De familie heeft in de jaren daarna nog heel veel verbouwd.

De laatste klus van de familie Meiland was Code Rosé. Hun nieuwe pension in Nederland, waar mensen tegenwoordig kunnen overnachten. Met de programma’s en inkomsten van Code Rosé verdient de familie natuurlijk veel geld, maar wist je dat dit niet het enige is waarmee zij geld verdienen?

Kleding van Martien

Iedereen die weleens naar de Meilandjes heeft gekeken, weet dat Martien van wijn en kleding houdt. Hij ziet er altijd op en top verzorgd uit en bij iedere outfit heeft hij een nieuw sjaaltje, want volgens hem maakt dat iedere outfit compleet. Deze verkoopt hij op de website mxscarfs.com. Ook verkoopt hij op diezelfde site tassen.

Interieurlijn

De familie Meiland heeft heel veel fans en trouwe volgers en velen vinden de inrichting en het interieur van alle woningen práchtig. Gelukkig is er voor deze mensen heeft Martien ook een eigen interieurlijn. Deze collectie, genaamd Mar10 geeft een chateau-waardige uitstraling en dat is wat fans zo mooi vinden. Eyecatchers die chique ogen.

Webshop en winkel Montana

Montana heeft al jaren een eigen webshop en winkel, genaamd Montana’s. Hier verkoopt zij kleding, tassen, accessoires en nog veel meer. Daarnaast kun je hier ook merchandise van het realityprogramma scoren. Denk aan shirts met ‘wijnen wijnen wijnen’, of ‘Wat goeeeed’ erop, maar ook drankglazen en petten.

Een eigen plant

Hortensiakwekers die fan zijn van de Meilandjes, hoorden dat zij liefhebbers zijn van hortensia’s en dat bracht hen op een idee: de Meilandjes een eigen plant geven. De plant heet ‘Code Rosé’, is felroze en hij zal vanaf het voorjaar van 2024 verkrijgbaar zijn.

Wijn

Dat de Meilandjes van wijn houden, is inmiddels bekend bij iedereen. Onder de naam La Familie Meiland delen en verkopen zij hun favoriete wijnen. Deze kosten rond de 10 euro en je vindt er alle soorten: wit, rood, mousserend…

Biografieën

Enkele maanden geleden bracht Maxime haar eigen biografie uit, maar daarvoor brachten zowel Erica als Martien ook al een biografie uit. Die van Martien is destijds zelfs genomineerd voor de NS publieksprijs.

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Martien Meiland

Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
Lees alle artikelen over Martien Meiland

Meer over Erica Meiland

Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Erica Meiland staat niet achter grote keuze Maxime: 'Belachelijk'
Erica Meiland staat niet achter grote keuze Maxime: ‘Belachelijk’
Lees alle artikelen over Erica Meiland