100%nl magazine schaatsen
Delen

Hier vind je de gezelligste kunstijsbanen van Nederland!

Denken jullie dat we dit jaar nog op natuurijs kunnen schaatsen? Menig schaatsliefhebber hoopt natuurlijk op een strenge vorst deze winter, en als die vorst er dan eindelijk van komt, kunnen we ons geen keelklachten permitteren!

Als puur Hollands merk, wil Trachitol natuurlijk dat alle schaatsliefhebbers optimaal kunnen genieten van de schaatskoorts zonder keelklachten. Het ultieme hoogtepunt van de schaatskoorts is toch wel de Elfstedentocht die ondertussen alweer bijna 22 jaar geleden voor het laatst geschaatst is. Samen met schaatsen.nl heeft Trachitol een schaatskoorts thermometer ontwikkeld die wekelijks de schaatskoorts in Nederland meet. Zo kun je elke week even checken of je al op natuurijs kunt schaatsen ergens in Nederland!

Kun jij toch de vorst niet meer afwachten? In ongeveer 70 stadscentra en op dorpspleinen verspreid over heel Nederland kun je namelijk 3 weken lang gerecht op de gezelligste kunstijsbanen. Voor een fijn rondje op de schaats op natuurijs óf kunstijs én een lekkere warme choco met slagroom, kijk je op www.schaatsen.nl/ijstijd

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Trachitol.

Delen