100%NL Magazine HiFi Day
Delen

Ontdek de 99 grootste muzikale meesterwerken bij een HiFi Klubben in de buurt!

Muziek is iets magisch, maar door de dagelijkse drukte komt het veel voor dat we een muziekstuk niet meer van het begin tot het einde beluisteren. Omdat HiFi het beter luisteren naar muziek wil stimuleren, nodigt HiFi Klubben je op woensdag 6 februari uit voor HiFi Day!

Aanstaande woensdag 6 februari kun je als muziekliefhebber 99 van de beste albums uit de muziekgeschiedenis genieten op een indrukwekkende hifi-installatie – onder leiding van lokale experts.

Er gebeurt namelijk iets magisch als we de tijd nemen om een album helemaal te beluisteren, en als het onder perfecte omstandigheden wordt afgespeeld op een sublieme installatie. Dan hoor je details die je anders totaal ontgaan’, zegt Martin Kjær Skou – die bij HiFi Klubben verantwoordelijk is voor HiFi Day.

Optimale luisteromstandigheden voor maximale focus

Door iedereen uit te nodigen voor HiFi Day wil de hifi-specialist aandacht vragen voor zijn missie, namelijk dat we beter gaan luisteren. Om welke artiest of om welk van de 99 albums het ook gaat, deze evenementen zijn een eerbetoon aan dit specifieke album en aan mooi, helder geluid.

Meld je nu aan!

HiFi Day vindt op woensdag 6 februari om 19:30 plaats in alle winkels van HiFi Klubben in het hele land. Als je geïnteresseerd bent, kun je je gratis aanmelden op www.hifiklubben.nl/hifiday. Wees wel snel, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

Bron: HiFi Klubben | Beeld: HiFi Klubben

Delen