100%NL Magazine Bridget Maasland

HILARISCH: Bridget Maasland deelt grappige post over relatiestatus

Zo te zien wacht Bridget Maasland nog steeds op haar 'Perfect man'.

Bridget Maasland

Bridget Maasland is een Nederlandse presentatrice. In haar jongere jaren was Bridget werkzaam als model. Haar eerste televisieklus was bij TMF, waar ze werkte als vj in 1995. Hier is het niet bij gebleven, want Bridget heeft nog tientallen andere programma’s gepresenteerd. Sinds 2007 is Bridget werkzaam bij RTL. Deze zender verliet zij even voor SBS6, maar na een tijdje keerde zij toch terug bij RTL. Bridget presenteert presenteert dagelijks RTL Boulevard.

Liefdesleven

Bridget is jaren getrouwd geweest met Pepijn Padberg en samen met hem kreeg zij een zoon, Mees. Helaas strandde dit huwelijk. Bridget heeft jaren daarna nog verschillende relaties gehad, maar ook deze zijn allemaal stukgelopen. Bridget is niet alleen op zoek naar een perfecte partner voor zichzelf, maar zij vindt het vooral heel belangrijk dat de man in kwestie het goed kan vinden met haar zoon, Mees.

Relatiestatus

Bridget deelde eerder deze week een grappige foto in haar Instagram verhaal met betrekking tot haar liefdesleven. Zo te zien zijn er nog geen ontwikkelingen… Bridget is nog steeds op zoek naar haar ‘perfect man’. Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland