100%NL Magazine Wie is de Mol?
Zie ook:
Delen

Is dit de eerste hint van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

Een paar weken geleden werden de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? bekend gemaakt en vanavond is alweer de eerste aflevering van Wie is de Mol? 2019! Gaan jullie kijken?

De kandidaten die zijn afgebeeld op een muur in Colombia zijn presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mullingen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber en visagiste Nikkie de Jager. Deze hint m.b.t. de kandidaten die dit jaar meedoen werd begin november al gelekt.

https://twitter.com/jeffreydgroot/status/1060491106503270400

Onlangs werd een hint vrijgegeven over de mogelijke identiteit van De Mol. Naast de muurschildering van alle kandidaten is namelijk nog een muurschildering gemaakt die mogelijk heeft te maken met de favoriete muziek van de kandidaat of misschien met zijn of haar geboortejaar? Wat de hint ook mag betekenen, wij zitten vanavond in ieder geval klaar voor de eerste aflevering!

Delen