100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Hoe viert Monique Noel de kerst?

In ons 100%NL Magazine is Monique Noël het modemodel. Monique Westenberg, kennen wij natuurlijk als vriendin van André Hazes en moeder van André junior. In het magazine staat een interview dat vooral gericht is op de feestdagen. Monique vertelt daar onder andere in hoe zij de kerst viert.

Wat is jouw favoriete feestdag?

“Kerst! En ik ben jarig op 26 december. Eerste Kerstdag vieren we met familie, echt met z’n allen bij elkaar. Mijn ouders zijn gescheiden, maar nog steeds goede vrienden en hun partners ook. Zij zijn er allemaal, mijn broer en zijn vrouw, haar ouders en mijn eigen gezin. Dit jaar doen we het bij ons en is Andrés familie er ook bij. De eerste Kerst in ons nieuwe huis, heel speciaal.”

Ben je ver van tevoren bezig met de feestdagen?

“Als het aan André ligt hebben wij in oktober al de kerstboom staan. Ik vind dat nu we een kindje hebben, je ook rekening moet houden met Sinterklaas. Ook al zal hij nu nog zoiets hebben van: waarom moet ik een liedje zingen voor de verwarming?”

Ga je koken met de feestdagen?

“Wij doen altijd gourmet en iedereen neemt iets mee. Lekker het standaard, burgerlijke Hollandse. Het hoort ook een beetje bij de feestdagen, de rest van het jaar doe je dat niet zo snel. Ik geloof dat ik 25 mensen krijg, daar kan ik niet voor koken, dan ben ik weken bezig. Dus gezellig met zijn alle aan de gourmet!”

100%NL Magazine

Beeld: Instagram

Delen