Hoogvliet Supermarkten haalt gigantisch bedrag op voor stichting!
Delen

Hoogvliet Supermarkten haalt gigantisch bedrag op voor stichting!

Hoogvliet Supermarkten heeft een gigantische bedrag opgehaald met de statiegeldactie voor Stichting Lach voor een Dag. Adjunct-directeur Sebastiaan van Duijn van Hoogvliet overhandigde op woensdag 27 mei met veel plezier een symbolische cheque van € 37.000 aan Michael van Hoorne van Van Hoorne groep.

Vier maanden lang konden klanten van Hoogvliet Supermarkten ervoor kiezen om hun statiegeld doneren aan Stichting Lach voor een Dag. Adjunct-directeur Sebastiaan van Duijn is trots op het resultaat: “Het is een fantastisch bedrag dat wij namens onze klanten aan dit prachtige goede doel mogen overhandigen. Onze klanten zijn zo gul geweest, daar zijn we ongelooflijk trots op!”

Stichting Lach voor een Dag verzorgt wensdagen voor zieke of gehandicapte kinderen. Zo kan het kind, samen met broertjes, zusjes, ouders en anderen die hen zeer dierbaar zijn even alle zorgen vergeten en heerlijk lachen. Niet alleen die ene dag, maar elke keer wanneer hij of zij terugdenkt aan die mooie momenten. De stichting is opgericht door het theaterproductiehuis Van Hoorne Entertainment. Deze specialist op het gebied van familie-entertainment biedt het hele jaar door diverse familievoorstellingen in heel Nederland, waardoor altijd een passende voorstelling te vinden is en aanvragen snel behandeld kunnen worden.

Delen