100%NL Magazine Sarah Chronis
Delen

Hoogzwangere Sarah Chronis showt haar babybuik op de rode loper!

Actrice Sarah Chronis is hoogzwanger van haar tweede kindje en straalde gisteren op de rode loper!

Sarah Chronis

In 2006 leerde het grote publiek Sarah Chronis kennen toen zij de rol van Eva Persijn speelde in Onderweg naar Morgen. Sindsdien speelde ze in verschillende films en tv-series zoals Goede Tijden, Slechte Tijden, Flikken Maastricht, Alleen maar Nette Mensen en Nieuwe Buren.

Hoogzwanger op de rode loper

En daar komt nu nog een film bij want gisteren ging de film ‘Fijn Weekend’ in première, waar Sarah ook aan mee doet. Sarah is op dit moment hoogzwanger van haar tweede kindje. Samen met haar vriend Kay Greidanus heeft ze al een prachtig zoon die de bijzondere naam Novi  Iason Aeneas kreeg. De kleine Novi is inmiddels ruim 1,5 jaar oud en wordt dus binnenkort al grote broer! Er is namelijk een klein zusje onderweg voor Novi. Wat een gezellige boel!

Speciaal voor de première van ‘Fijn Weekend’ de film werd er een rode loper uitgerold waar menig BN’ers op verschenen. Natuurlijk was Sarah ook van de partij! Ze hees zichzelf in een lange, glitterende jurk en verscheen vol trots op de rode loper. Inclusief haar groeiende babybuik. Sarah staat op knappen en ziet er geweldig uit! Aftellen maar!

Bron en Beeld: Instagram Sarah Chronis

Delen