ANP Foto, 100%NL Magazine Duncan Laurence
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de moderne en stijlvolle woning van Duncan Laurence

Ben jij benieuwd naar waar Duncan Laurence en zijn man het getrouwde leven vieren? Lees dan snel dit bericht!

Duncan Laurence

Duncan Laurence, die eigenlijk Duncan de Moor heet, deed in 2014 mee aan de toen nog populaire talentenjacht The Voice Of Holland. Hij blies de jury omver en belandde in het team van Ilse de Lange. Ondanks dat de jury ontzettend onder de indruk van hem was, schopte hij het niet verder dan de halve finale.

In 2019 vertegenwoordigde Duncan Nederland op het Eurovisiesongfestival. Hij eindigde dan ook op de eerste plek. Dit alles met zijn eigen nummer Arcade. Het leven van Duncan stond vanaf dat moment volledig op z’n kop. Tegenwoordig zien we hem ook steeds vaker als gast bij tv-programma’s voorbijkomen. Ook heeft hij deel uitgemaakt van seizoen ’23 van De Beste Zangers.

Binnenkijken

Duncan en zijn man, Jordan, hebben een tijdje geleden een pareltje van een appartement gekocht in Amsterdam. Vrijwel meteen nadat de twee elkaar het ja-woord hadden gegeven in Zweden, konden ze intrekken in hun nederige stulpje. De moderne woning biedt genoeg ruimte voor gezellige feestjes met vrienden en etentjes met familie. Wat ons opvalt, is dat Duncan en Jordan van lichte kleuren houden. Wij zien veel beige, grijze en lichtbruine tinten in de woning en dat maakt de woning rustig en stijlvol. Het ziet er echt prachtig uit!

Benieuwd naar de foto’s van deze mooie woning? Je kunt ze hier bekijken!

Bron en Beeld: Bekende Buren en ANP/Foto

Delen

Meer over Duncan Laurence

Duncan Laurence en man nemen groot besluit: 'Het was mijn grootste droom'
Duncan Laurence en man nemen groot besluit: ‘Het was mijn grootste droom’
ZIEN: Dit is de leuke man van Duncan Laurence!
ZIEN: Dit is de leuke man van Duncan Laurence!
Lees alle artikelen over Duncan Laurence