ANP Foto, 100%NL Magazine Duncan Laurence

Binnenkijken in de moderne en stijlvolle woning van Duncan Laurence

Ben jij benieuwd naar waar Duncan Laurence en zijn man het getrouwde leven vieren? Lees dan snel dit bericht!

Duncan Laurence

Duncan Laurence, die eigenlijk Duncan de Moor heet, deed in 2014 mee aan de toen nog populaire talentenjacht The Voice Of Holland. Hij blies de jury omver, belandde in het team van Ilse de Lange en bereikte uiteindelijk de halve finale. Helaas wist Duncan dat seizoen de talentenjacht niet te winnen.

In 2019 deed Duncan mee met het Eurovisiesongfestival. Hij vertegenwoordigde Nederland en hij won. Dit alles met zijn eigen nummer Arcade. Het leven van Duncan stond vanaf dat moment volledig op z’n kop. Tegenwoordig zien we hem ook steeds vaker als gast bij tv-programma’s voorbijkomen. Zo maakt hij nu deel uit van seizoen ’23 van De Beste Zangers.

Binnenkijken

Duncan en zijn man, Jordan, hebben onlangs een pareltje van een appartement gekocht in Amsterdam. Vrijwel meteen nadat de twee elkaar het jawoord hadden gegeven in Zweden, konden ze intrekken in hun nederige stulpje. De moderne woning biedt genoeg ruimte voor gezellige feestjes met vrienden en etentjes met familie. Wat ons opvalt, is dat Duncan en Jordan van lichte kleuren houden. Wij zien veel beige, grijze en lichtbruine tinten in de woning en dat maakt de woning rustig en stijlvol. Het ziet er echt prachtig uit!

Benieuwd naar de foto’s van deze woning? Je ziet ze hier.

Bron en Beeld: Bekende Buren en ANP/Foto