100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in het prachtige huis van Monique Smit!

Altijd al willen weten hoe het huis van Monique Smit eruit ziet? De zangeres heeft 2 jaar geleden een hometour gedaan voor Wendy Magazine waarbij ze al lopend door haar woonkamer een aantal vragen beantwoordt.

‘Leuk dat we even een kijkje mogen nemen. Wat ben je aan het doen?’, is de eerste vraag die gesteld wordt aan Monique. Monique vertelt dat ze stiekem aan het snoepen is en even haar agenda aan het bijwerken is.

Monique woont met haar twee zoontjes en vriend Martijn in haar geboortedorp Volendam. Op de vraag ‘Waarom woon je in Volendam’ antwoordt Monique: “Ik ben hier geboren en getogen en eigenlijk hebben we alles.” Ze omschrijft Volendam dan ook met de woorden: Familie, haven, gezelligheid en vertrouwd.

Monique heeft werkelijk een prachtig huis. Je ziet veel wit en bruintinten in de woonkamer en in de keuken staan donkere kasten en een gigantisch kookeiland. Verder vertelt Monique dat ze geen koffie of cocktails drinkt en dat haar favoriete vakantieland Spanje is. Benieuwd naar de hele video? Je bekijkt het hieronder!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
Lees alle artikelen over Monique Smit