100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de twee fantastische huizen van Shelly Sterk!

Shelly Sterk is een gelukkige vrouw! Ze is getrouwd met haar grote liefde, heeft een schattige zoon, een prachtige woning in Nederland én een droompaleis in Spanje! Kijk hier binnen in de 2 huizen van Shelly Sterk.

Gezin Shelly Sterk

Shelly Sterk is al jaren samen met haar grote liefde, Mark Ebing. Met hem is zij getrouwd en kreeg zij twee kinderen: zoon Jake en pasgeboren zoon Jess. Shelly en Mark zitten al weken op een wolk…

Van kantoorpand naar droomhuis

Hoewel Shelly naast haar huis in Nederland óók een huis in Spanje heeft, blijft het gezin ook in Nederland wonen. Aan RTL Boulevard liet Shelly destijds weten: ‘We blijven gewoon in Nederland. Ik ben gek op Nederland.’

Een paar jaar geleden kochten Shelly en haar man Mark een oud kantoorpand. Shelly had gelijk haar visie voor ogen en dus werd het pand flink onder handen genomen. En het resultaat mag er zijn!

‘Uren, uren en uren heb ik hierover nagedacht en gefantaseerd. Want: hoe maak je het knus, uniek en ultiem woonbaar? De aannemer vond mijn idee om de vloer van de 1e verdieping er deels uit te slopen wel errrrg vreemd, maar het resultaat is precies wat we hoopten’, schreef Shelly bij de voor- en nafoto’s. Wat een plaatje!

Een Spaanse droom

In 2021 vierden Shelly, haar man en Jake voor het eerst Kerst in Spanje. Shelly: ‘Toch mooi hoe het leven kan lopen. Vorig jaar was ik nog compleet geobsedeerd door een huis wat ik op idealista (Spaanse funda) had gevonden. Ik was nog nooit in de streek geweest en had het huis nog nooit gezien, maar dit huis moèst het worden.’

Ook bij dit huis werden de handen weer flink uit de mouwen gestoken, om de Spaanse droom van Shelly waar te maken. En dat is gelukt!

Shelly: ‘Tadaaaa! Dit is ‘m geworden, de woonkamer van ons huis in Spanje. Zoals je kan zien op de before foto’s, was het best een beetje oude zooi. Door microcement over de tegels te smeren, balken op te schuren en natuurlijk nieuwe meubels en gordijnen, is het een compleet andere woonkamer geworden!’ Wat een droomhuis!

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Lees alle artikelen over Shelly Sterk