100%NL Magazine Kinderen Humberto Tan

Humberto Tan: ‘Ineke en ik zijn al een tijd uit elkaar’

Vandaag laat Humberto Tan weten dat hij en zijn vrouw Ineke uit elkaar zijn. Dit deelt hij via een bericht op zijn Instagrampagina.

Humberto Tan

Humberto Tan kennen we allemaal als die goedlachse presentator van verschillende programma’s. Maar Humberto houdt het niet alleen bij presenteren, hij doet ook soms mee aan een tv-programma. Zo wist hij in 2016 de eerst editie van het Jachtseizoen te winnen én werd hij in datzelfde jaar de winnaar van Het Perfecte Plaatje. Het fotograferen is nog steeds een grote hobby van Humberto.

Al jaren is Humberto samen met Ineke. Humberto en Ineke zijn de trotse ouders van drie kinderen, twee dochters Julia en Isa en zoon Benjamin. Benieuwd naar de kinderen van Humberto? Die zie je hier!

Uit elkaar

Vandaag deelt Humberto Tan een verdrietig bericht op zijn Instagrampagina. Het blijkt dat hij en zijn vrouw Ineke al een tijdje uit elkaar zijn. Het stel was bijna 30 jaar samen.

‘Normaal gesproken reageer ik niet op privé verhalen in de media, maar het lijkt me nu goed om wél iets te zeggen. Na bijna 30 jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar. We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder. Samen met de liefde voor onze kinderen. Verder zullen we er in de media niks over zeggen. Dat houden we privé.’

Bron en Beeld: Instagram Humberto Tan