Huwelijk voor André en Monique? 'Ik draag haar op handen'

Huwelijk voor André en Monique? ‘Ik draag haar op handen’

André is inmiddels weer een aantal maanden gelukkig met Monique en als het aan de zanger ligt, stappen zij binnenkort in het huwelijksbootje.

André Hazes en Monique

Ze hebben het meest besproken en de meest turbulente relatie van heel Nederland: André Hazes en Monique Westenberg. Bij elkaar, uit elkaar. Toch weer bij elkaar, een voorgenomen huwelijk en toch weer uit elkaar. Na een lange periode waarbij André heel hard aan zichzelf heeft gewerkt en met zijn verslavingen de strijd is aangegaan zijn de twee uiteindelijk tóch weer bij elkaar. Aan Frank Dane liet André weten: ‘We hebben een vorm gevonden. Monique is de liefde van mijn leven. Honderd procent. Ik hou van haar, heel veel, en zij van mij. Of we samen zijn: ik denk het. Maar we wonen wel los van elkaar.’

Samen hebben André en Monique een zoon: André jr.

Trouwen

André en Monique zijn inmiddels een aantal maanden gelukkig en zij zijn weer verliefder dan ooit. Volgers en fans vragen zich af of André ooit nog eens op zijn knieën gaat voor Monique. In een interview met Belgische ‘Het Laatste Nieuws’, vertelt André erover. ‘Trouwen met Monique is ooit wel het doel. Nu zou het misschien wat vreemd zijn. Maar dat moet wel. Ik heb dat vaker geroepen. Maar de manier waarop we het nu doen, werkt écht. Ik draag haar op handen’, laat hij weten.

Bron en Beeld: Belgische 'Het Laatste Nieuws'