ZIEN: Kleine Dré gaat uit zijn dak op Elvis muziek met bijpassende outfit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Kleine Dré gaat uit zijn dak op Elvis muziek met bijpassende outfit

André en Monique's zoontje is fan van verkleden en zit daarbij dan ook helemaal in zijn rol. Dit keer danst de kleine man mee op de nummers van Elvis Presley.

André en Monique

De relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg is er een die veelbesproken wordt en niet heel stabiel is. Nadat hun relatie meerdere keren is gestrand, hebben zij nu officieel besloten niet meer bij elkaar terug te keren als stel. Aangezien André en Monique samen een zoontje hebben, zijn zij nog wel regelmatig bij elkaar. Denk hierbij aan vakanties, verjaardagen en feestdagen of andere bijzondere momenten.

Kleine André

Monique had het afgelopen jaar de volledige zorg voor haar zoontje, want haar ex André was zijn eigen problemen en verslavingen aan het oplossen. Zijn documentaire daarover is een paar weken geleden online gekomen. Nu hij weer clean en optimistisch is, kan hij weer tijd met zijn zoontje doorbrengen en dat doet hij dan ook al te graag. Kleine Dré is gek op verkleden en degene waar hij fan van is, veranderd nog weleens. Zijn verjaardag stond vorige maand nog in het teken van Harry Potter en nu danst hij vol enthousiasme op de nummers van Elvis Presley. André deelt een video op Instagram en daarop is te zien dat zijn zoontje helemaal in zijn element zit. Met zijn Elvis outfit, kapsel en microfoon doet hij iedere beweging van Elvis Presley vol overgave na. ‘Het is ook zijn donderdag!’, schrijft André eronder. Wat een geweldige en hilarische video is dit. Wij kunnen niet stoppen met kijken. Dré heeft het entertainen duidelijk van zijn vader en opa.

Bron en Beeld: Instagram André Hazes.

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
Lees alle artikelen over Andre Hazes