100%NL Magazine Igone de Jongh

Igone de Jongh deelt foto’s met allergrootste liefde: ‘De hele dag kusjes geven’

Het afgelopen weekend was de allergrootste liefde van Igone de Jongh jarig, haar zoon Hugo.

Igone de Jongh

Thijs Römer en Igone de Jongh zijn jarenlang een stel geweest. In oktober 2019 stapten Thijs en Igone in het huwelijksbootje en sindsdien is het stel onafscheidelijk en super gelukkig geweest met elkaar en de kinderen, die zij overigens niet samen kregen.

Tot een paar maanden geleden…toen barstte er een grote bom in het huwelijk van Thijs en Igone. Het nieuws kwam naar buiten dat Thijs zou worden aangeklaagd voor grensoverschrijdend gedrag. Vanaf het moment dat dat nieuws naar buiten kwam hielden Thijs en Igone een mediastilte en hebben ze het niet gehad over hun huwelijk. Tot een paar weken geleden. Toen maakte Igone via haar Instagram bekend dat zij en Thijs uit elkaar zouden zijn. Haar verdrietige statement lees je hier.

Allergrootste liefde

Gelukkig vindt Igone veel steun bij haar allergrootste liefde: haar zoon Hugo. Ze kreeg haar zoon uit een eerdere relatie.

Hugo was het afgelopen weekend jarig en vierde alweer zijn 13e verjaardag. Reden genoeg voor Igone om haar geliefde zoon eens flink in het zonnetje te zetten.

‘De liefste en leukste is vandaag 13 geworden! Lieve Hugo ik hou oneindig veel van je en omdat je jarig bent mag ik je je de hele dag kusjes geven zonder dat je dat super gênant vindt van je moeder!!’

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Igone de Jongh