100%NL Magazine Thijs Römer en Igone de Jongh
Zie ook:
Delen

Thijs en Igone Römer verwelkomen nieuw gezinslid!

Het gezin van Thijs en Igone Römer is een stukje groter geworden! Dit laat Igone weten via Instagram.

Thijs en Igone

In oktober 2019 stapten Thijs en Igone in het huwelijksbootje. Door de uitbraak van het coronavirus moest hun huwelijksreis even op zich wachten, maar afgelopen oktober was het dan eindelijk zover!

Op Instagram zagen we destijds jaloersmakende beelden van de reis. Blauwe zee, witte stranden én een gelukkig stel!

Band met Katja

Thijs was eerder getrouwd met Katja Schuurman. Katja heeft samen met haar ex-man Freek een dochter Coco. Thijs, Igone en Katja kunnen het onderling ontzettend goed met elkaar vinden. Zo vierden ze samen de 1e verjaardag van de kleine Coco. Tijdens die verjaardag werd er een superleuke foto gemaakt waar ontzettend veel reacties op kwamen. Die bewuste foto zie je hier.

Hondje Maup

Hoewel de twee dolgelukkig zijn samen, zit er geen gezinsuitbreiding in voor het stel. Aan LINDA vertelde Igone destijds: ‘Het feit is dat we allebei een kind hebben uit een ander huwelijk. Die twee kunnen het zo magisch goed met elkaar vinden, en we hebben het met z’n vieren zo goed, het is zó compleet. Als wij dan met z’n tweeën nog een kindje krijgen, gaan die andere twee kinderen in en uit, zoals dat gaat met gescheiden ouders, terwijl wij dan met z’n drieën altijd bij elkaar zouden zijn. En dát willen we niet. Het is nu goed zo.’

Maar er is tóch een nieuw gezinslid bijgekomen: maak kennis met hondje Maup! ‘New member of the family… welcome Maup’, schrijft Igone bij de foto. Op de foto in haar Instagram story is te zien dat Thijs ook helemaal door het dolle heen is met de puppy. Wat een schatje!

Bron en Beeld: Instagram Igone Römer

Delen