100%NL Magazine Montana Meiland
Zie ook:
Delen

In deze woning gaat kersverse vrijgezel Montana Meiland wonen

Nu Montana Meiland na 8 jaar weer vrijgezel is, heeft zij ook een nieuwe woning gekocht.

Montana Meiland

Montana Meiland is de oudste dochter van Martien en Erica en dus onderdeel van een van de bekendste families van Nederland.

Toen Montana nog een klein meisje was kwam het gezin Meiland al voor het eerst op de Nederlandse televisie. Ze deden toen mee aan het programma ‘Ik Vertrek’. Het gezin Meiland had toen nooit kunnen denken dat ze een paar jaar later een succesvolle serie, een Gouden Televizier Ring en een hoop bekendheid rijker zouden zijn.

Heb je een avondje niks te doen? De Ik Vertrek-aflevering van de Meilandjes is nog terug te kijken.

Breuk met Dirk

Vorige week bracht Montana het schokkende nieuws naar buiten dat zij en Dirk na een relatie van 8 jaar besloten om uit elkaar te gaan. En dat terwijl het – voor de buitenwereld – juist zo goed leek te gaan. Na het sprookjeshuwelijk van haar zus Maxime gingen de geruchten ook rond dat binnenkort ook de trouwklokken zouden luiden voor Montana en Dirk. Maar niets bleek minder waar…

‘We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief maar gaan ieder ons eigen weg.’, schreef Montana bij een mooie foto van haar en Dirk.

Nieuwe woning

Volgens de website BekendeBuren kocht Montana vlak voor de breuk met Dirk een nieuwe woning, uiteraard in Noordwijk. Ze betaalde er naar zeggen 650.000 euro voor, maar dan heeft ze wel wat.

Op de foto’s is te zien dat het gaat om een prachtig, wit huis met een mooie erker. Door de grote ramen valt er veel licht in de woning en oogt het heel ruimtelijk. De woning moet nog wel eventjes opgeknapt worden, maar wij weten zeker dat Montana daar genoeg hulp voor krijgt van haar familie. Zij zijn inmiddels ervaren klussers. 😉

Beeld: Instagram Montana Meiland, Bron: BekendeBuren

Delen