100%NL Magazine Maxime Montana Meiland
Zie ook:
Delen

BREAKING: Montana Meiland en Dirk uit elkaar

Montana en Dirk hebben het heel fijn gehad samen, maar zij hebben toch besloten zonder elkaar verder te gaan. 'We hebben elkaar lief maar gaan ieder ons eigen weg.'

Montana Meiland

Montana Meiland is de oudste dochter van Martien Meiland en Erica en de zus van Maxime. Al jaren zijn zij als gezin te zien in de televisieprogramma’s als ‘Chateau Meiland’. Het gezin kwam voor het eerst op tv na hun deelname aan ‘Ik Vertrek’, waarbij de zusjes nog jong waren, maar de ouders samen een kasteel in Frankrijk kochten en gingen verbouwen. Bij dat kasteel is het niet gebleven, want de familie heeft heel wat verbouwingen op hun naam staan.

Liefde

Montana Meiland is iets minder vaak in beeld dan haar zus en ouders, maar dat is omdat zij niet graag in de spotlights staat. Zij ging jaren haar eigen gang en dat deed zij samen met haar vriend, Dirk, waar zij 8 jaar mee samen was. Het stel woonde al lang samen en sprak zelfs over een bruiloft. Toch is aan dit liefdesverhaal een einde gekomen. Dit meldt Montana nu op Instagram. ‘We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief maar gaan ieder ons eigen weg’, schrijft zij onder een foto samen met Dirk. Wat een droevig nieuws, maar fijn om te zien dat het stel goed uit elkaar is gegaan.

Bron en Beeld: Instagram Montana Meiland

Delen