100pmagazine_moniquesmitwoning
Zie ook:
Delen

ZIEN: Monique Smit kiest voor een splinternieuw interieur!

Monique Smit heeft haar huis een make-over gegeven en wat is het mooi geworden! Via haar Instagram showt ze ons het prachtige resultaat.

Een fijne familie, een fantastische carrière en een prachtig gezin! Monique heeft het helemaal voor elkaar. Samen met haar vriend Martijn en twee kinderen Noah en Luca wonen ze in het pittoreske Volendam.

Woning

Een aantal jaren geleden is ze groter gaan wonen en hebben ze de woning volledig opgeknapt naar hun eigen smaak. ‘Wij wonen in een twee-onder-een-kap huis van ongeveer twintig jaar oud, aan het water in het nieuwe gedeelte van Volendam. Ik woonde eerst in het oude centrum, in een oud Volendams huisje wat ik helemaal zelf opgeknapt heb. Superleuk! Maar daar groeiden wij uit met het gezin. Eén kindje, dat ging nog wel, maar met een tweede werd het te klein. Nou ja, voor ons, vroeger woonden ze daar met zijn tienen.’

Woning make-over

Monique gaat graag met de interieurtrends mee. Ook nu vond ze het tijd voor een upgrade en wow, wat is het mooi geworden zeg! Net als in haar vorige interieur is het weer prachtig gestyled en tot in de puntjes uitgewerkt.

Benieuwd naar de mooie restyling? Je checkt het hieronder:

Woonkamer

Voor haar woonkamer heeft Monique gekozen voor een mooie vissengraat vloer. Je ziet veel wit- en bruintinten in de woonkamer. In de keuken staan donkere kasten en een gigantisch kookeiland. Zo te zien heeft Monique een mooie smaak!

Keuken make-over

Via haar Instagram liet Monique een tijdje geleden weten dat ze toe was aan een keuken make-over en dus besloot ze om de achterwand van de keuken te laten aanpakken. Benieuwd naar de keuken? Je ziet het hier.

Bron: Instagram Monique Smit & Instagram Kotterliving | Beeld header: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z'n kop
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z’n kop
Lees alle artikelen over Monique Smit