100%NL Magazine Ireen Wust
Zie ook:
Delen

VIDEO: Zó schattig zag Ireen Wüst er als 16-jarige uit!

Ze is dé trots van Nederland: schaatster Ireen Wüst. Op YouTube is het allereerste televisie interview van Ireen te zien, hier was ze nog maar 16 jaar oud. Té schattig!

Ireen Wüst

Ze pakt medaille achter medaille en heeft vele records op haar naam staan: Ireen Wüst. Tijdens de Olympische Spelen in Beijing wist Ireen twee medailles te halen: historisch goud op de 1500 meter en met de ploegenachtervolging een bronzen medaille. Ireen mag apetrots zijn op haar prestaties!

Liefde

Ook in de liefde mag Ireen zich gelukkig prijzen. Want ze is al jaren gelukkig met de mooie Letitia. Regelmatig deelt Ireen de allerleukste foto’s op Instagram, samen met haar grote liefde. Letitia en Ireen hebben samen een gezamenlijke passie: schaatsen! Ireen is thuis niet de enigste die over het ijs vliegt: ook letitia is een professioneel langebaanschaatster.

In april 2019 trok Ireen de stoute schoenen aan en vroeg ze Letitia ten huwelijk. Helaas door de uitbraak van het coronavirus heeft het stel al twee keer hun huwelijk moeten uitstellen. Aan schaatsen.nl liet Ireen weten: ‘Wanneer we hem nu gaan plannen, weten we nog niet. We hopen ergens in 2021, maar ik durf niks meer met zekerheid te zeggen.’ Tot op heden zijn Ireen en Letitia nog niet getrouwd, maar het zit zeker wel in de planning!

16 jaar oud

Ireen Wüst is momenteel 35 jaar oud en heeft talloze tv-optredens achter de rug. Voor een interview met de NOS draait ze inmiddels haar hand niet meer om.

Op YouTube is er een té lieve video te vinden die we jullie niet willen onthouden. Een schattige Ireen van nog maar 15 jaar oud werd geïnterviewd door Omroep Brabant. We horen Ireen zeggen: ‘Ik hoop gewoon met de top van de wereld mee te kunnen draaien, en later natuurlijk de Olympische Spelen. Dat is m’n droom!’. En zo geschiedde!

Je ziet de video hieronder.

Beeld: Instagram Ireen Wüst, Bron: YouTube Omroep Brabant

Delen

Meer over Ireen Wüst

Binnenkijken in de prachtige woning van Ireen Wüst en Letitia de Jong
Binnenkijken in de prachtige woning van Ireen Wüst en Letitia de Jong
Ireen Wüst over Letitia: 'Ik ben zó ontzettend trots op jou!'
Ireen Wüst over Letitia: ‘Ik ben zó ontzettend trots op jou!’
Lees alle artikelen over Ireen Wüst