100%NL Magazine Ireen Wust
Zie ook:
Delen

Ireen Wüst reageert op haar overwinning Olympische Spelen 2022

Gisteren schreef Ireen Wüst geschiedenis. Tijdens de Olympische Winterspelen in Beijing 2022 won zij namelijk voor de vijfde keer op rij Olympisch goud. Vandaag reageert zij op haar overwinning.

Een bijzondere dag gisteren voor schaatster Ireen Wüst. De 35-jarige Brabantse won namelijk als eerste atleet op vijf Winterspelen op rij goud en schreef daarmee geschiedenis. Een topprestatie! Op Instagram reageert de atlete op deze mooie overwinning.

Bijzonder

Ireen schrijft: “Eindelijk heb ik wat tijd gehad om de race van gisteren te laten bezinken. Wat een bijzondere dag om Olympische geschiedenis te schrijven. Het is geweldig om de eerste atleet te zijn die een gouden medaille wint op vijf opeenvolgende Olympische Winterspelen.”

Dankbaar

Ook is Ireen dankbaar voor alle steun die ze krijgt. Zo schrijft ze: “Ik ben erg dankbaar voor alle steun en lieve berichten die ik heb ontvangen, bedankt.”

Je ziet de post hieronder:

Gezin

Ireen heeft nog een oudere broer en zus, genaamd Bas en Ellen. Het is onwerkelijk hoeveel Nederlands trots en topschaatster Ireen Wüst op haar zus lijkt!

Letitia

Ireen Wüst heeft in haar Letitia de liefde van haar leven gevonden. Ireen en Letitia zijn allebei schaatsters en zullen binnenkort zelfs trouwen! In april 2019 trok Ireen de stoute schoenen aan en vroeg ze Letitia ten huwelijk. Helaas door de uitbraak van het coronavirus heeft het stel al twee keer hun huwelijk moeten uitstellen. Aan schaatsen.nl liet Ireen weten: ‘Wanneer we hem nu gaan plannen, weten we nog niet. We hopen ergens in 2021, maar ik durf niks meer met zekerheid te zeggen.’

Beeld: Instagram Ireen Wüst | Bron: schaatsen.nl

Delen

Meer over Ireen Wüst

Binnenkijken in de prachtige woning van Ireen Wüst en Letitia de Jong
Binnenkijken in de prachtige woning van Ireen Wüst en Letitia de Jong
Ireen Wüst over Letitia: 'Ik ben zó ontzettend trots op jou!'
Ireen Wüst over Letitia: ‘Ik ben zó ontzettend trots op jou!’
Lees alle artikelen over Ireen Wüst