Jaap Jongbloed vertelt over intiemste moment ‘Het mooiste meisje van de klas’ ooit!
Delen

Jaap Jongbloed vertelt over intiemste moment ‘Het mooiste meisje van de klas’ ooit!

Maandag 29 juni is het weer zover. Dan begint weer een nieuwe reeks van het populaire programma ‘Het mooiste meisje van de klas’ op NPO 1. Jaap Jongbloed blikt alvast vooruit op een van de meeste intieme momenten ooit in het programma.

Voor het programma gaat presentator Jaap Jongbloed vaak naar het buitenland, maar door de corona crisis was dat voor dit seizoen helaas maar 1 keer mogelijk. Daardoor werden veel gesprekken via Skype gevoerd. Jaap was bang dat het hierdoor de gesprekken veel afstandelijker zouden worden. Maar aan de Telegraaf vertelt hij dat hij juist een van de meest intiemste gesprekken ooit heeft gevoerd met iemand voor het programma.

In de eerste aflevering mocht de crew nog afreizen naar Ibiza om het verhaal van Charlotte aan te horen. Ook zouden ze nog afreizen naar Zweden en Mexico, maar door corona werdVoor de tweede aflevering waren ze dus in gesprek met Juliette via Skype. Mooiste meisje Juliette is terminaal ziek en haar gezondheid gaat hard achteruit.  “Ik dacht dat het misschien afstandelijker zou worden, maar het is het meest intieme en waardevolle gesprek dat ik ooit voor dit programma heb gevoerd. Ik had echt kippenvel”, vertelt jaap.

De inmiddels 65-jarige presentator vindt het nog steeds fantastisch om het programma te mogen presenteren en denkt nog niet aan stoppen. “Het is fijn dat er nog altijd zo enthousiast naar wordt gekeken.”

Delen