100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol
Delen

SMELT: Jan Dulles deelt té schattige foto van Lina in haar element

Op Instagram deelt Jan Dulles een foto van een hele ondeugende Lina die helemaal in haar element is!

Jan Dulles

Jan Dulles heeft twee grote passies in het leven: muziek én zijn gezin. Voor beide passies zou hij alles geven. De zanger geniet met volle teugen van zijn kids én van zijn bloedmooie vriendin: Caroline.

Vakantie

Op dit moment zijn Jan, Caroline en de kids heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie in hun eigen vakantiehuis in Frankrijk. Op de foto’s die het stel deelt op social media is goed te zien dat het gezin er de tijd van hun leven heeft. Genieten met vrienden, lekker eten en de kids die zich opperbest vermaken!

Een paar dagen geleden deelde Jan nog een te schattige knuffel-foto met zijn jongste spruitje Lina. De liefde spat er van af!

Lina in haar element

Vlak voordat het gezin op vakantie ging deelde Jan nog een te lieve, maar tegelijkertijd ook grappige foto op zijn Instagram. Ook dit keer steelt Lina de show op de foto. De kleine meid geniet met volle teugen als een echte Volendamse van haar bordje bieten met vis en dat ging er allesbehalve netjes aan toe.

‘Bieten eten is een feest’, schrijft Jan boven de foto. En dat het een feest is voor Lina, dat zien we maar al te goed! De kleine pretletter zit onder de rode bietjes maar dat deert haar niet, zij eet lekker haar bietjes!

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen