100%NL Magazine Jan Dulles en James
Zie ook:
Delen

VIDEO: Jan en James samen achter de piano voor een duet

Vorige week liet Caroline Mol iedereen zijn hart smelten met een lieve video van Jan Dulles en zijn zoon James, die samen een duet zongen.

Jan Dulles

Hij is misschien wel de meest veelzijdige zanger die ons land rijk is: Jan Dulles. De meeste mensen kennen hem als de zanger van de band de 3JS. Samen met zijn bandleden heeft Jan tal van hitsingles en albums op zijn naam staan, die zowel nationaal als internationaal succes hebben behaald.

Zoon James

Samen met zijn inmiddels vrouw Caroline, de twee stapten een paar weken geleden in het huwelijksbootje, heeft Jan drie kinderen. James, Donna en Lina zijn de lichtpunten in het leven van Jan en Caroline, en verbindt elkaar. James is inmiddels alweer een hele knul van bijna 5 jaar oud. Hij gaat naar school en ontpopt zich tot een ware muzikant in de dop! Hij heeft duidelijk de genen van zijn muzikale vader. 😉

Duet tussen vader en zoon

En dat blijkt maar weer eens als we een lief duet zien tussen vader en zoon. Op Instagram deelt Caroline een hartverwarmende video waarop we Jan en James samen zien zitten achter de piano terwijl Jan het nummer ‘Hilversum III’ van Herman van Veen speelt.

Natuurlijk weten we allemaal dat Jan een ontzettende goede zanger is, maar dat James nu al zoveel talent heeft, dat wisten we nog niet! Dat belooft wat!

Je ziet het duet tussen Jan en James hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol, Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Column Jan Dulles: 'We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.'
Column Jan Dulles: ‘We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles