100%NL Magazine Jan Smit Monique Smit

ZIEN: Jan en Monique Smit vieren feest!

Niemand minder dan Jan en Monique Smit vieren vandaag feest! En dít is waarom!

Feest in huize Smit!

Volendam viert vandaag feest, en om precies te zijn: in huize Smit! Want niet alleen Jan Smit hangt vandaag de slingers op, ook voor zijn zusje Monique is het groot feest vandaag!

Jan Smit

Hij kan zingen, acteren, heeft verstand van voetbal én is ultra-romantisch: Jan Smit. Al vele malen heeft hij de meest lovende woorden geschreven voor zijn vrouw Liza. En dat doet hij vandaag weer opnieuw!

‘Vandaag is mijn grote liefde jarig!’, schrijft Jan bij een stralend kiekje van Liza. Samen met Liza heeft Jan drie prachtige kinderen: Fem, Emma en Senn. Het gezin Smit woont in een prachtige villa in hartje Volendam, waar het hen aan niets ontbreekt.

Van harte gefeliciteerd Liza!

Monique Smit

Een paar huizen verderop, bij Monique Smit, worden vandaag ook de slingers opgehangen! Haar jongste zoon Luca viert namelijk zijn 3e verjaardag. Bij een reeks te schattige foto’s schrijft Monique een lang en liefdevol bericht.

‘Lieve Luca.. waar moet ik beginnen. Zo gezellig, slim, grappig en lief. Iedere dag met jou is letterlijk een feestje, je start met entertainen zodra je ergens binnen komt. Of het nou thuis is, bij vrienden, op de buurt of in een vol restaurant.. Het maakt jou niets uit, als je maar kan dansen en zingen. Soms denk ik bij mezelf, hoe is het toch mogelijk dat het er dus echt zo vroeg in kan zitten.’

En dat het entertainment-bloed nú al in de kleine Luca zit, dat zagen we vorige week maar al te goed. Midden in een restaurant besloot Luca om net als zijn moeder uit volle borst een lied te zingen voor de andere restaurantgasten. Díe video zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit, Instagram Monique Smit