100%NL Magazine Jan Smit Monique Smit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jan en Monique Smit vieren feest!

Niemand minder dan Jan en Monique Smit vieren vandaag feest! En dít is waarom!

Feest in huize Smit!

Volendam viert vandaag feest, en om precies te zijn: in huize Smit! Want niet alleen Jan Smit hangt vandaag de slingers op, ook voor zijn zusje Monique is het groot feest vandaag!

Jan Smit

Hij kan zingen, acteren, heeft verstand van voetbal én is ultra-romantisch: Jan Smit. Al vele malen heeft hij de meest lovende woorden geschreven voor zijn vrouw Liza. En dat doet hij vandaag weer opnieuw!

‘Vandaag is Liza jarig! Ik mag haar leeftijd niet noemen, maar ze is 2 keer 20 geworden! Elk jaar gaat ze er beter uitzien, dus ik mag me gelukkig prijzen met zo’n kanjer!’, schrijft Jan bij een stralend kiekje van Liza. Samen met Liza heeft Jan drie prachtige kinderen: Fem, Emma en Senn. Het gezin Smit woont in een prachtige villa in hartje Volendam, waar het hen aan niets ontbreekt.

Van harte gefeliciteerd Liza!

https://www.instagram.com/p/CuiRFCioihq/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Monique Smit

Een paar huizen verderop, bij Monique Smit, worden vandaag ook de slingers opgehangen! Haar jongste zoon Luca viert namelijk zijn 4e verjaardag. Bij een reeks te schattige foto’s schrijft Monique een lang en liefdevol bericht.

‘Hieperdepiep hoera voor onze ondeugende Luca! Vandaag wordt ons kleine binkie alweer 4 jaar. Na de vakantie is het tijd voor ‘de grote school’. Ik roep soms (met een dikke knipoog natuurlijk) dat ik nu al medelijden heb met zijn juf. Deze kleine maar oh zo gezellige man heeft praatjes voor 10, laat zich de kaas absoluut niet van zijn brood eten, weet heel goed wat hij wil en nog beter wat hij niet wil. Is vaak net iets te eerlijk naar andere toe. Wat dan weer voor ongemakkelijke situaties kan zorgen..  Kortom, geen één dag is het saai met jou! Onze kleine boef Loets. Ik durf zelfs te zeggen dat een groot deel van mijn volgers mij vooral volgt vanwege de stories met Luca. Haha! Hij heeft al een behoorlijke fanclub opgebouwd deze 4 jaar. Oh vriendje wat zijn we toch gek op je. Straks word jij ook nog grote broer, dat zal jou vast en zeker goed staan. LOVE YOU Ps. Foto 2 zegt alles!’

Wat is Luca toch een heerlijk ventje. Ook wij worden iedere dag zo blij van deze jongen. Hij en Noah worden vast en zeker de allerleukste, grote broers. Van harte gefeliciteerd!

https://www.instagram.com/p/CuiO-cbIQal/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit, Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Jan Smit

GEWELDIG: Piepjonge Jan Smit met wereldberoemde ster op de foto
GEWELDIG: Piepjonge Jan Smit met wereldberoemde ster op de foto
LEUK: Jan Smit's grootste fan blijkt bekende presentatrice!
LEUK: Jan Smit’s grootste fan blijkt bekende presentatrice!
Lees alle artikelen over Jan Smit

Meer over Monique Smit

Na portretfoto's Lovi, deelt Monique ook práchtige foto's van zoontjes
Na portretfoto’s Lovi, deelt Monique ook práchtige foto’s van zoontjes
SMELT: Monique Smit apetrots op bijzondere portretfoto van dochter Lovi
SMELT: Monique Smit apetrots op bijzondere portretfoto van dochter Lovi
Lees alle artikelen over Monique Smit