100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de gigantische villa van Jan Smit!

Altijd al eens willen gluren in de woning van Jan Smit? Neem hier een uniek binnenkijkje in de gigantische villa!

Jan Smit

Jan en Liza Smit zijn alweer 10 jaar getrouwd. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie prachtige kinderen: FemEmma en Senn. Ook hebben ze een te schattig hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo plaatst hij zo nu en dan een foto van zijn gezin wanneer zij aan het genieten zijn in Marbella, of wanneer zij het thuis gezellig hebben samen.

Villa in Volendam

Middenin het centrum van Volendam vind je de prachtige villa van Jan Smit. Alweer heel wat jaren terug, in 2006, kocht Jan een vrijstaande woning. Die woning ging helemaal plat en Jan liet er, toen nog samen met Yolanthe, een spiksplinternieuwe villa neerzetten.

Nog steeds woont Jan met veel plezier in de mooie woning. De villa heeft ontzettend veel ramen waardoor het lekker licht is en biedt genoeg ruimte voor het hele gezin. En dat moet ook wel, want Jan en Liza hebben drie kinderen: Fem, Emma en Senn.

Bij de woning zit daarnaast ook nog een gigantische tuin waar Jan en Senn alle ruimte hebben om lekker een potje te voetballen. Is het te warm in de zomer? Dan heeft het gezin daarnaast ook nog de mogelijkheid om af te koelen in het zwembad. Wat een droomwoning!

 

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
Lees alle artikelen over Jan Smit