Jan Keizer stopt met optredens maar niet met muziek
Zie ook:
Delen

Jan Keizer stopt met optredens maar niet met muziek

Jan Keizer heeft aangekondigd volgend jaar te stoppen met optreden. Volgend jaar wordt hij 70 en zal hij een punt zetten achter een muzikale carrière van 50 jaar. Anny heeft al gezegd dat ze doorgaat na het stoppen van hun gezamenlijke optredens, maar ook Jan zal niet stil op de bank blijven zitten.

Het is echt zo: gisteren maakte de voormalig BZN zanger bekend dat hij eind 2019 stopt met optreden. Hij wil namelijk meer tijd met zijn familie doorbrengen. Maar zo makkelijk zijn we natuurlijk niet van hem af, want je zal zien dat het bloed altijd zal kruipen waar het niet gaan kan. Zo zei Jan tegen de Telegraaf:

“Het zal niet gebeuren dat ik de hele dag bij mijn vrouw thuis ga zitten wachten tot mijn bord eten wordt opgediend. Voor verschillende artiesten ga ik teksten schrijven. Dat doe ik al voor Jan Smit, Ancora en Peter Beense. Zo blijf ik toch verbonden aan het verschrikkelijke mooie vak wat ik heb.”

Afscheid

Jan zal dus helaas niet meer op het podium te zien zijn, maar zijn hand zal zo wel nog te horen zijn in de songteksten van allerlei Nederlandse artiesten!

“Natuurlijk zal dat anders zijn dan het contact wat ik meer dan vijftig jaar met mijn fans heb gehad”, vervolgt Jan, die verwacht dat zijn afscheid zwaar zal worden. “Ik weet nu al… dat zal ik vreselijk gaan missen.”

Bron: rtlboulevard | Beeld: instagram, twitter

Delen