100%NL Magazine Jan Smit en Barry Paf
Zie ook:
Delen

Jan Smit en Barry Paf onthullen de 100% NL windmolen!

100% NL heeft nu haar eigen windmolen! Het staat in Waddinxveen. Jan Smit en Barry Paf onthulden, in samenwerking met Pure Energie, de windmolen op feestelijke wijze!

“Ik ben zeer vereerd dat ik de eerste 100% NL windmolen mag onthullen!”, aldus zanger Jan Smit. “Vandaag de dag denkt men toch steeds meer na over duurzaamheid en vergroening. Ook voor de toekomst van onze kinderen is dit erg belangrijk.”

Groen!

“We hopen door het vernoemen van één van onze 71 windmolens dat Nederland steeds groener wordt. Samen met 100% NL proberen we Nederland bewust te maken van het belang van echt Nederlandse stroom,” aldus een enthousiaste Marcel Bovenmars, directeur van Pure Energie. “Het is vaak onduidelijk voor de consument waar je stroom vandaan komt. Vanaf nu kun je dus klant worden bij deze 100% NL molen. En als ‘ie ‘uitverkocht is?’ ‘Dan zorgen we dat er een nieuwe windmolen wordt vernoemd!‘ 

Als speciale gast heeft Jan vandaag ook zijn groene handtekening op de windmolen geplaatst en het nieuwe logo van Pure Energie onthuld. Barry Paf, toekomstige presentator van de nieuwe ochtendshow op 100% NL, was ook aanwezig bij deze feestelijke doop.

Pure Energie is een puur Hollands energiebedrijf die 100% groene stroom opwekt uit eigen windmolens en zonnepanelen in Nederland. Dit jaar zijn ze voor de 6e keer op rij verkozen tot ‘De groenste energieleverancier van Nederland’, door de Consumentenbond, Greenpeace, Natuur & Milieu en WISE.  

Wil jij weten hoe je klant kunt worden van de enige echte 100% NL windmolen? Ga dan naar de website van Pure Energie!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pure Energie | Beeld: Eric Brinkhorst Fotografie

Delen