100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

VIDEO: Jan Smit en zoon Senn gaan de strijd aan!

Zingen, presenteren, druk bezig zijn met FC Volendam: Jan vindt het allemaal leuk om te doen. Maar toch is er één ding waar Jan het allergelukkigst van wordt, en dat is tijd doorbrengen met zijn gezin. Vandaag zijn Jan Smit en zijn zoon Senn samen de strijd aangegaan, en dat ging er zó aan toe!

Jan Smit en zoon Senn gaan de strijd aan

Jan Smit is thuis en brengt quality time door met zijn gezin. Samen met zijn vrouw Liza en kinderen Fem, Emma en Senn woont Jan in het mooie Volendam. Zijn jongste, zoon Senn, is een evenbeeld van zijn vader. De twee zijn dan ook beste vrienden en ondernemen heel veel samen. Jan is niet alleen de grootste fan, maar ook bestuurslid van FC Volendam. Deze passie en hobby deelt hij samen met Senn. Zo zijn de twee vaak samen in de tuin te vinden, waar ze een potje voetballen of moedigen ze samen FC Volendam aan.

Vandaag ging het duo samen de strijd aan. En dan hebben we het niet over een wedstrijdje penalty’s, maar over een wedstrijdje schoenveter eten! Op Instagram deelt Jan de aandoenlijke video. Wie er gewonnen heeft? Dat zie je hieronder! 😉

Romantische selfie met zijn vrouw Liza

Jan is al jaren gelukkig getrouwd met zijn grote liefde: Liza. Alhoewel Liza liever niet op de voorgrond treedt, zien we haar steeds vaker verschijnen op foto’s die Jan met zijn fans deelt. Zo ook afgelopen week, toen Jan een romantische selfie deelde.

 

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

WAUW: Jan Smit deelt prachtige foto van zijn vrouw Liza in bikini
WAUW: Jan Smit deelt prachtige foto van zijn vrouw Liza in bikini
Gigantisch nieuws voor Jan Smit: 'Hadden we nooit durven dromen'
Gigantisch nieuws voor Jan Smit: ‘Hadden we nooit durven dromen’
Lees alle artikelen over Jan Smit