100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

MOOI: Jan Smit openhartig over laatste dagen Jaap Buijs

In 2015 overleed Jaap Buijs, de manager maar vooral beste vriend van Jan Smit. Tijdens de eerste editie van We Zijn Thuis Bij van 100%NL Magazine vertelde Jan openhartig over hoe hij die laatste dagen van Jaap heeft beleefd.

Tijdens de ‘We Zijn Thuis Bij’ van 17 juli jl. ging 100%NL Magazine een uur lang live via Instagram met niemand minder dan Jan Smit. Tijdens dit uur kon iedereen zijn of haar vraag aan Jan stellen.

Zo werd ook de vraag ‘Wat is jouw mooiste herinnering aan Jaap Buijs?’ gesteld. Voor Jan zijn dit er natuurlijk te veel om op te noemen, de twee hebben samen ontzettend veel meegemaakt. Jan haalde vaak grappen uit met Jaap, wat leidde tot hilarische televisie. Jan: ‘Dat zijn natuurlijk de mooiste herinneringen. En het mooie is dat wij alles gedocumenteerd hebben, we hebben zóveel materiaal, dus dat kunnen wij altijd nog tot in den treure terugkijken.

Ook heeft Jan het over de nacht dat Jaap overleed. ‘Toen hij uiteindelijk overleed, zijn we naar huis gereden, zaten we hier in de tuin, hebben we zijn favoriete muziek aangezet en hebben we geproost op zijn leven.’ Je ziet een deel uit het interview hieronder.

Delen

Meer over Jan Smit

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Jan Smit