100%NL Magazine Jan Versteegh
Zie ook:
Delen

OOH LA LA: Jan Versteegh uit de kleren op Instagram!

Jan Versteegh deelt een nietsverhullend kiekje op zijn Instagram waarbij hij volledig uit de kleren gaat!

Jan Versteegh

Nadat Jan Versteegh verschillende jaren aan het werk was geweest bij PowNews begon hij in 2014 als verslaggever bij BNNVARA. Vanaf dat moment werd hij bekend bij het grote publiek. Hij presenteerde onder andere Spuiten en Slikken, 3 op Reis, 6 Inside, Lingo en Echt Waar?!.

Gezin

Inmiddels is Jan Versteegh alweer meer dan 5 jaar getrouwd met zijn grote liefde: Diewertje. Samen heeft het gelukkige stel twee dochters: Lulu Keesje en Bella.

In 2019 begon Jan Versteegh ook zijn eigen bedrijf: Lulu’s Nanny Network. Via dat netwerk kon iedereen een oppas socren of juist zichzelf aanmelden als oppas. Helaas hakte de coronacrisis er hard in bij het bedrijf van Jan en bestaat het inmiddels niet meer. Aan Shownieuws liet hij destijds weten: ‘Het is zo ontzettend jammer dat het niet gelukt is. Zeker aangezien het hartstikke goed ging en het echt heel leuk was om zo te ondernemen met andere partners.’

Uit de kleren

Het afgelopen weekend deelde Jan een nietsverhullende foto op Instagram en besloot hij om helemaal uit de kleren te gaan. ‘Ontbijt op bad’, schrijft de presentator bij het kiekje.

De volgers vinden de foto van Jan helemaal geweldige en reageren massaal. ‘Waar is het schuim?’, ‘Bad & Breakfast’ en ‘Jammer van dat ontbijt’, reageren ze.

Bron en Beeld: Instagram Jan Versteegh

Delen

Meer over Jan Versteegh

Jan Versteegh: 'Mijn dochters zijn zes en vier, dat zijn zulke belangrijke jaren.'
Jan Versteegh: ‘Mijn dochters zijn zes en vier, dat zijn zulke belangrijke jaren.’
LEZEN: Jan Versteegh krijgt zeer pikant voorstel van BN'er in restaurant
LEZEN: Jan Versteegh krijgt zeer pikant voorstel van BN’er in restaurant
Lees alle artikelen over Jan Versteegh