100%NL Magazine Jan Versteegh
Zie ook:
Delen

Emotionele dag voor Jan Versteegh: ‘Het grote loslaten is begonnen’

De oudste dochter van Jan Versteegh is vandaag jarig en wordt alweer vier jaar.

Dochter van Jan Versteegh

Vandaag, 12 oktober, is het de dag dat de oudste dochter van Jan Versteegh vier jaar oud wordt. Dochtertje Lulu is jarig! Trotse papa Jan staat stil bij deze bijzondere verjaardag. Want niet alleen wordt zijn oudste meisje alweer vier jaar, ze mag ook binnenkort naar school. En dus moet Jan even slikken.

Samen met zijn vrouw heeft Jan twee dochters. In 2017 werd hun oudste dochter Lulu Keesje geboren en in 2019 kwam dochter Bella ter wereld. Jan plaatst niet veel foto’s van zijn dochters, maar de twee meisjes hebben net zo blond haar als hun vader!

‘POEF! Ineens is ze vier. Ik heb twee keer met m’n ogen geknipperd sinds haar geboorte en nu zijn er vier jaren voorbij en gaat ze bijna naar school. Het grote loslaten is begonnen. Elke dag met je is een feestje mijn lieve, enthousiaste, grappige en heerlijk eigenzinnige Lulu.’

Huwelijk

Jan is alweer vier jaar getrouwd met zijn grote liefde Dieuwertje. Afgelopen juli vierde zij hun jubileum!

“Ongelofelijk dat de leukste vrouw van het universum het weer een jaar met me heeft uitgehouden”, schreef Jan bij de foto van hem en Dieuwertje op hun huwelijksdag. Jan droeg een koningsblauw pak en Dieuwertje een witte jurk met kant. Wat zagen ze er prachtig uit! Benieuwd hoe het gelukkige koppel eruit zag tijdens hun mooie dag? Dat zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Jan Versteegh

Delen

Meer over Jan Versteegh

Jan Versteegh: 'Mijn dochters zijn zes en vier, dat zijn zulke belangrijke jaren.'
Jan Versteegh: ‘Mijn dochters zijn zes en vier, dat zijn zulke belangrijke jaren.’
OOH LA LA: Jan Versteegh uit de kleren op Instagram!
OOH LA LA: Jan Versteegh uit de kleren op Instagram!
Lees alle artikelen over Jan Versteegh