100%NL Magazine Jandino Asporaat
Zie ook:
Delen

Jandino over verlies dierbare: ‘Niemand snapt het, dit zagen we niet aankomen’

Hoewel de comedian graag grapjes maakt over van alles en nog wat, is hij van dit verlies, dat zo snel is gegaan, echt kapot.

Drama

De Instagrampost van Jandino leek op de foto niet zo emotioneel te zijn, maar de tekst zegt helaas genoeg. De comedian plaatste een reeks foto’s van zijn ongelooflijk lieve hondje en zijn gezin met hondje Zion. ‘Wat een hele leuke dag had moeten zijn, is uitgelopen in een drama. Zion is vandaag plotseling overleden..’, plaatst hij bij de foto’s.

Dierenvriend

Jandino geeft eerlijk toe dat hij in eerste instantie niet zo’n dierenvriend was. Niet omdat hij er een hekel aan heeft, maar omdat zijn gezin al heel wat dieren thuis heeft gebracht. ‘Ik maak graag grapjes over alle dieren die mijn gezin heeft verzameld in de loop der jaren en ik steek niet onder stoelen of banken dat ik sommige liever kwijt ben dan rijk. Maar door de enorme liefde van mijn kinderen voor de dieren kon ik niet anders dan ook van Zion houden’, laat hij weten.

Hondenhotel

Het gezin had gelijk door dat Zion zich afgelopen dagen vreemd aan het gedragen was. Wat er precies met hem aan de hand was, wisten de dokters ook niet. Jandino had er alle vertrouwen in dat hun hondje, die nog maar 5 jaar oud was, de dag daarna weer zichzelf was. ‘Gisteren waren de kinderen zo verdrietig en vroegen of ze alsjeblieft beneden bij Zion mochten slapen. Mijn kantoor werd omgebouwd tot een honden hotel en ik gaf Elijah nog compliment dat hij zo zorgzaam was, maar let maar op zei ik, morgen gaat hij naar het ziekenhuis en dan komt hij kiplekker terug’.

Trieste middag

Het telefoontje waar niemand op hoopte, kreeg Jandino gistermiddag dan toch. ‘Niemand snapt het, dit zagen we niet aankomen’, schrijft hij. ‘Mijn hart breekt als ik het verdriet zie bij Shirley en de kinderen.. Het is intens triest allemaal. Wat ik eigenlijk wil zeggen, heb elkaar lief. Het kan zomaar voorbij zijn..’. Voor Jandino en zijn gezin zullen er flink wat emotionele dagen aankomen..

Bron en Beeld: Instagram Jandino Asporaat

Delen

Meer over Jandino Asporaat

Jandino Asporaat in diepe rouw: 'Lieve broer van me...'
Jandino Asporaat in diepe rouw: ‘Lieve broer van me…’
ZIEN: Jandino post schattige foto's met zijn zoontje
ZIEN: Jandino post schattige foto’s met zijn zoontje
Lees alle artikelen over Jandino Asporaat